vitavingarblogg.blogg.se

Vita Vingar bloggar om andlighet inspiration och upplysning. www.vitavingar.se

Healing

Publicerad 2019-03-11 11:23:00 i Allmänt, andligt, hälsa,

 

Alla har vi fått healing när vi behövt det.  Ett tröstande ord, en kram eller bara en vänlig blick kan vara helande för den som har behov av det. Detta är grunden för all healing, att dela med sig till en annan människa av sin kärlek.

Vi är alla sammanlänkad i en helhet men vi är inte alltid så medvetna om det när vi lever i denna värld. Vi har en förmåga att se oss som olika öar trots att vi tillhör en djupare gemenskap som finns bortom tid och rum. När vi ger varandra healing är det från den gemenskapen/källan som vi hämtar kraften.

Det finns olika namn och former av healing men i grunden är det till samma källa som vi vänder oss. Källan kan ex. kallas Ljuset, Alltet, Gud eller Det innersta i människan. Det är bara vår tradition, vår historia som gör att vi ger källan olika namn. Det är på samma med hur vi lärt oss att söka källan. Hur vi fått vår kunskap och av vem vi lärt oss ifrån. Ritualer som att rita tecken, be, mumla fraser, lägga händer på ett visst sätt osv kommer från olika traditioner.  Att följa ritualer kan vara bra för koncentrationen och att hitta rätt medvetande tillstånd men det kan lika lätt bli ett hinder när det är ett måste för att få den ”rätta” kontakten. Det kan bli inlåsande och skapa en otrygghet när känslan av prestation kommer in dvs. Tankar som - jag gör inte rätt? - inte tillräckligt ofta? -andra kan det mycket bättre o.s.v.

Healing är något som vi alla har tillgång till och vi behöver inte prestera. Det finns där för oss. Det är enkel och det ända som behövs är att säga ” jag vill ha healing till mig själv” eller ”jag vill att min vän ska få healing”. Sedan kan du lita på att den kraft som vi alla tillhör kommer med den healing som just du eller din vän behöver. Du har genom din tanke/dina ord givit tillstånd för att en helande process ska ta sin början.

Alla kan alltså ge och få healing. Det är bara träningen som gör skillnaden om vi kan nå ett djup i den helande kraften och med träning innebär att våga lita på att healingen kommer när vi ber om den.  Att kunna ha tillit till källan att när vi med hela vårt hjärta ber om kraft tror på att den kommer. Hur healingen kommer att se ut eller vad som händer kan vi inte veta. Vi har inte den överblicken så att vi vet vad som är det bästa för oss men det vi vet är att genom att vi ber om healing blir utgångsläget bättre.

Det kan i livssituation finnas lärdomar som behövs i det fortsatta livet. Då kanske inte det bästa för oss är att situationen tas ifrån oss utan att hjälp kommer så att vi kan gå ur situationen bättre rustad och med högre kunskap på ett fysisk och andligt plan. Ex. Om någon har problem kanske inte problemet löses på en gång av healingen men personen träffar någon som kan visa på hur situationen kan lösa. Det i sin tur ger personen förmåga att lösa likande situationen framöver.

För att träna healing kan det vara ett stöd att lära sig en metod men tänka på att healingen är större än alla olika metoder.

/Lisa kod 33

0939-8998
www.vitavingar.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vita Vingar

Här bloggar vi alla som är med på Vita Vingar. Sveriges mest erfarna medium. Hos oss kan du får tips, råd, visdom och annat matnyttigt som alla delar med sig av. Det kan handla om Tarot, mediumskap, siande, änglar. andligt, personlig utveckling, lagen om attraktion etc Det vi vill med denna blogg är upplysning och vetskap om vad det innebär att jobba med medialitet och mediumskap. Vad vi har för erfarenheter och kunskaper. Vi vill gärna dela med oss här och hoppas på att detta ska väcka din nyfikenhet på ämnet och att även du ska kunna få mer personliga svar genom direktkontakt med någon av oss. Att det är viktigt med den personliga kontakten och att få svar på sin frågor. Här på bloggen är allt gratis. Vill du få mer personlig rådgivning och mediala svar är du välkommen ringa våra medium direkt. Allt finns på hemsidan www.vitavingar.se Välkomna dit.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela