vitavingarblogg.blogg.se

Vita Vingar bloggar om andlighet inspiration och upplysning. www.vitavingar.se

Kampen

Publicerad 2018-12-21 07:42:00 i Allmänt, andligt, hälsa,

 

Dagen då jag vaknade upp igen efter många år av smärta, stress och det vi idag kallar för psykisk ohälsa var något av det tuffaste jag gått igenom. Efter att ha levt under så många år med tabletter mot det ena efter det andra, långa sjukskrivningsperioder så kände jag att det fick ta ett slut.

Jag hade två val kändes det som.....LEVA eller DÖ
Valet var svårt just då. Jag såg ingen glädje alls, det fanns inget i mitt liv som kunde hålla mig kvar över huvud taget. Såg inget som var positivt, inget glädjefyllt. Jag hade verkligen grävt ner mig i den negativa spiral som bara fortsatte i rask takt nedåt. Jag hade ingen som helst lust att ta mig tillbaka.

Idag så förstår jag att mina kära älskade änglavänner stog bredvid mig och varsamt ledde mig tillbaka till livet. Jag blev ledd till att börja med Reiki healing och började en kurs i steg 1. Jag gick in i det utan något som helst hopp, kände mig fortfarande livlös utan någon som helst kraft att ens vilja ta mig tillbaka. Efter att fått min första initiering så låg jag kvar på sängen ett bra tag.

För första gången på många år så kände jag mig hemma. Det var som jag aldrig varit därifrån, känslan kändes överväldigande. Den tog mig totalt i sitt grepp utan att för den skull vara obehaglig. Jag grät i timmar, det bara rann ur mig tills jag var totalt slut. Från den dagen bestämde jag att aldrig mer ta en massa psykofarmaka eller starka värktabletter. Där började min resa tillbaka till livet. Tufft och helt otroligt ofattbart. Men vilken hjälp jag har haft på vägen av alla mina vänner i Universum de har alltid stått vid min sida under den tuffa processen med att sluta med läkemedel och att våga gå in i mig själv och se allt. Det var ingen vacker syn.

Tyvärr så var det ett stort måste att jag var tvungen att stå ansikte mot ansikte med mig själv för att någonsin börja min egen läkningsprocess. Med mig på vägen har jag haft Reikins underbara energier, änglarna och alla andra underbara vänner i Universum. Jag kan inte med ord beskriva min tacksamhet och den enorma glädje jag känner. Ödmjukheten för livet, glädjen för allt och alltet har kommit tillbaka. Kan inte sticka under stol med att det varit tufft.

Inget gick fort och det gjorde ont på många sätt och det tog tid att komma tillbaka. Men det gick.. idag förstår jag att allt går bara man kämpar lite och tar hjälp från någon. Ingen ska behöva stå ensam i sina svåra stunder det är bara att be änglarna om hjälp. Det är så enkelt som det låter bara be, de finns där.
Nu förstår jag och kan lättare se vad mitt syfte på det jordelivet är och jag ska med stor ödmjukhet, kärlek och livsglädje fullfölja mitt uppdrag. Att lära ut enkelheten i att leva med och ta hjälp av våra änglavänner.

Stina kod 22

Tel 0939-8998
www.vitavingar.se

Om

Min profilbild

Vita Vingar

Här bloggar vi alla som är med på Vita Vingar. Sveriges mest erfarna medium. Hos oss kan du får tips, råd, visdom och annat matnyttigt som alla delar med sig av. Det kan handla om Tarot, mediumskap, siande, änglar. andligt, personlig utveckling, lagen om attraktion etc Det vi vill med denna blogg är upplysning och vetskap om vad det innebär att jobba med medialitet och mediumskap. Vad vi har för erfarenheter och kunskaper. Vi vill gärna dela med oss här och hoppas på att detta ska väcka din nyfikenhet på ämnet och att även du ska kunna få mer personliga svar genom direktkontakt med någon av oss. Att det är viktigt med den personliga kontakten och att få svar på sin frågor. Här på bloggen är allt gratis. Vill du få mer personlig rådgivning och mediala svar är du välkommen ringa våra medium direkt. Allt finns på hemsidan www.vitavingar.se Välkomna dit.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela