vitavingarblogg.blogg.se

Vita Vingar bloggar om andlighet inspiration och upplysning. www.vitavingar.se

Magi

Publicerad 2019-06-26 11:26:01 i andligt, medialt,

 
Magi

Låter det konstigt? Ja för en del gör det de. Men som Häxa/Wiccan är det en naturlig del av livet att någon gång utöva lite magi.

Idag är det fullmåne och passande att skriva om magi och ritualer.

Min åsikt är att det inte finns någon svart eller vit magi. Allt ligger i din intension när du utövar.
En och samma spell kan uttrycka både gott och ont beroende på vad du är ute efter.

Som Wiccan efterlever jag Den trefaldiga lagen som säger att allt man sänder ut, får man trefaldigt tillbaka - gott som ont. Om man t ex gör en människa en tjänst, så får man tillbaka den trefaldigt själv, kanske inte i samma form och kanske inte ens i detta livet - men man får den.
Likaså om man gör en människa illa, så kommer detta tillbaka, inte heller här nödvändigtvis i samma form. Negativa energier byter plats med andra negativa energier. Det man sänder ut, får man tillbaka.

Att genomföra en ritual eller spell är egentligen inte svårt.
Det enklaste är Bålmagi som innebär vanligtvis att man bränner något: en ört, en blomma eller ett papper på vilket man skrivit ner några ord.
De ting som man bränner symboliserar det som man vill bli av med.
Bålmagi är en utmärkt fördrivningsmetod.

En ritual som jag gjort många gånger är att ta ett renande bad. Det rensar bort negativa energier så man känner sig lättare i sinnet.

Du behöver:
Äkta havssalt
Äppelcidervinäger
Ett badkar

Ta en kaffekopp äkta havssalt och en kaffekopp äppelcidervinäger och häll i ditt badvatten.
Kryp i och slappna av, känn hur din aura renas.
Ligg kvar i badet i minst en halvtimme.

Så varför inte ta ett varmt renande bad och tillför lite magi i livet. 🌺

Blessed Be
Marie kod 64
tel 0939-8998
www.vitavingar.se

Om

Min profilbild

Vita Vingar

Här bloggar vi alla som är med på Vita Vingar. Sveriges mest erfarna medium. Hos oss kan du får tips, råd, visdom och annat matnyttigt som alla delar med sig av. Det kan handla om Tarot, mediumskap, siande, änglar. andligt, personlig utveckling, lagen om attraktion etc Det vi vill med denna blogg är upplysning och vetskap om vad det innebär att jobba med medialitet och mediumskap. Vad vi har för erfarenheter och kunskaper. Vi vill gärna dela med oss här och hoppas på att detta ska väcka din nyfikenhet på ämnet och att även du ska kunna få mer personliga svar genom direktkontakt med någon av oss. Att det är viktigt med den personliga kontakten och att få svar på sin frågor. Här på bloggen är allt gratis. Vill du få mer personlig rådgivning och mediala svar är du välkommen ringa våra medium direkt. Allt finns på hemsidan www.vitavingar.se Välkomna dit.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela