vitavingarblogg.blogg.se

Vita Vingar bloggar om andlighet inspiration och upplysning. www.vitavingar.se

Vad är aromaterapi

Publicerad 2019-01-08 18:58:00 i Allmänt, andligt, hälsa,

 

Vad är aromaterapi?

För många år sedan utbildade jag mig till aromaterapeut. Det blev mina första steg för att arbeta med den alternativa hälsovården. Det har sedan fört mig vidare till att se hela människan och även arbeta med själen och de andliga frågorna kring livet.

Några år efter jag utbildat mig blev ”allt” aromaterapi. All alla kroppsprodukter, allt som hade doft kallades aromaterpi. Begreppet fick  för många innebörden ”något som luktar gott men för starkt”. Det som egentligen är aromaterapi tappades bort - att använda de eteriska oljorna till hälsa och välmående. Växterna har genom årtusenden utvecklat olika kombinationer av kemiska ämnen för att få motståndskraft mot ex svampar/bakterier och för att locka till sig humlor och bin. Vi kan som människor använda deras kunskap.

Förkyld?

Två eteriska oljor som kan lindra, hjälp och förebygga förkylning. Eukalyptus vidgar andningsvägarna och löser slem vid torrhosta. Timjan stärker immunförsvaret och är bra vid bihålebesvär. Båda är virus och bakteriehämmande.

Ett tips är att sätt en droppe och av en olja på en pappersnäsduk. Vik ihop, stoppa sedan i bröstfickan eller i bh. Doften sprids av kroppsvärmen och det lättar i luftvägarna.

Båda oljorna blandar bra med Citron, som är luftrenande. Det räcker med ett par droppar av citron och ett par droppar av en av de andra oljorna för att lindring och samtidigt få en härlig doft o rummet.

 

Lisa kod 33
Ring 0939-8998
www.vitavingar.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vita Vingar

Här bloggar vi alla som är med på Vita Vingar. Sveriges mest erfarna medium. Hos oss kan du får tips, råd, visdom och annat matnyttigt som alla delar med sig av. Det kan handla om Tarot, mediumskap, siande, änglar. andligt, personlig utveckling, lagen om attraktion etc Det vi vill med denna blogg är upplysning och vetskap om vad det innebär att jobba med medialitet och mediumskap. Vad vi har för erfarenheter och kunskaper. Vi vill gärna dela med oss här och hoppas på att detta ska väcka din nyfikenhet på ämnet och att även du ska kunna få mer personliga svar genom direktkontakt med någon av oss. Att det är viktigt med den personliga kontakten och att få svar på sin frågor. Här på bloggen är allt gratis. Vill du få mer personlig rådgivning och mediala svar är du välkommen ringa våra medium direkt. Allt finns på hemsidan www.vitavingar.se Välkomna dit.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela