vitavingarblogg.blogg.se

Vita Vingar bloggar om andlighet inspiration och upplysning. www.vitavingar.se

Vad vi kan göra

Publicerad 2018-12-16 23:00:00 i Allmänt, andligt, hälsa,

                                     
 
Livet är fult av energier, vad vi än gör , tittar på,känner på så är det energier. Just nu är det mycket energier i omlopp allt för att Moder jord ska höjas i sina frekvenser. Att det kan kännas jobbigt för en del kan man mycket väl förstå. En del av oss har så mycket i sitt bagage som inte hör hemma på dessa höga frekvenser, saker som vi måste släppa taget om.

Kanske det är saker vi bör ta upp till ytan för att acceptera att det hänt för att kunna släppa. Förlåta händelser vare sig det handlar om att andra gjort mot dig. Lika mycket för vad du själv sagt eller gjort både dig själv och andra. Det kan kännas som en befrielse när man väl gör det. 

Ibland kan det kännas svårt att släppa vissa saker, vi blir som om vi vore nakna och sårbara utan vårt skyddande skal vi byggt upp. Att se sig själv och verkligen våga att se, våga älska sig själv med allt vad det innebär. Alla har vi vår väg som vi ska gå och allt som händer under vägen har en mening att fylla, även om det kan vara svårt att se det då. Om vi skulle gå alldeles rakt och bekymmersfritt så hade vi inte varit dem vi är idag.

Vi hade inte haft de lärdommar vi har fått idag annars. När det händer mycket omkring oss så är det bra att fråga sig själv vad det är meningen att just jag ska lära mig och på vilket sätt. Ett bra sätt är att antingen sätta sig ner och skriva vad man upplevt.

Hur man har upplevt det, har jag tagit åt mig av det och varför. När man skriver ner så får man en klarare bild av det som hänt. Antingen kan man se mönster i det som kommer igen eller så förstår man ingenting. Då brukar jag sätta mig och meditera över den och ställa de frågor jag undrar över. Svaren kanske inte kommer på en gång. Det kan ta någon dag ibland flera innan det landar och man förstår vilken lärdom just jag skulle ha. 

Om vi alla hjälper till efter bästa förmåga genom att sprida ljus och kärlek. Läka det förflutna, känna ödmjukhet och tillit. I uppstigningen av Moder jord, vi har alla en viktig del i det arbetet.
Ljus och kärlek till er alla
Stina kod 22

Tel 0939-8998
www.vitavingar.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vita Vingar

Här bloggar vi alla som är med på Vita Vingar. Sveriges mest erfarna medium. Hos oss kan du får tips, råd, visdom och annat matnyttigt som alla delar med sig av. Det kan handla om Tarot, mediumskap, siande, änglar. andligt, personlig utveckling, lagen om attraktion etc Det vi vill med denna blogg är upplysning och vetskap om vad det innebär att jobba med medialitet och mediumskap. Vad vi har för erfarenheter och kunskaper. Vi vill gärna dela med oss här och hoppas på att detta ska väcka din nyfikenhet på ämnet och att även du ska kunna få mer personliga svar genom direktkontakt med någon av oss. Att det är viktigt med den personliga kontakten och att få svar på sin frågor. Här på bloggen är allt gratis. Vill du få mer personlig rådgivning och mediala svar är du välkommen ringa våra medium direkt. Allt finns på hemsidan www.vitavingar.se Välkomna dit.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela